Cinema movie tips

13. 8. 2015

Hezký čtvrtek!
Pokud vám je už takové vedro jako mě,  že se vám nechce trávit čas ničím jiným než lenošením doma nebo u vody, tak třeba oceníte mou dnešní inspiraci na "nedávné" filmové novinky z kin, které už ovšem seženete i na DVD. Dnes tedy jeden velký akčňák, trocha romantiky i komedie pro děti i dospělé.


Pokud nějaký název filmu vystihuje přesně jeho obsah, je to rozhodně tento. Opravdu šílená komedie, která je akční od úplného začátku až po samý konec. Očekávejte film, jaký jste opravdu ještě neviděli a něco tak šíleného natočit muselo dát opravdu zabrat. Navíc v hlavních rolích s Tomem Hardym, Charlize Theron a dokonce zde můžete vidět i krásnou a úspěšnou modelku Rosie Huntington.


Kdo by je neznal, kdo by je nemiloval. Mimoni jsou zpět a ve vlastním filmu! Vhodné pro děti předškolního věku až po dospělé. Úspěch zaručen a velká porce zábavy taky a rozhodně se budete smát od začátku až do konce. Mimoni ani po dvou dílech Já padouch neztrácí na kvalitě, takže pokud se vám líbil Já padouch, určitě nebude zklamaní.


Opravdu šílená komedie trošku ve stylu Jamese Bonda vhodná možná spíše pro mladší ročníky. Rozhodně v ní nehledejte nic duchaplného, a určitě to není film pro každého. Ale jestli máte špatnou náladu, nebo se jen chcete pobavit, není to špatná volba. Navíc v hlavních rolích se skvělou Melissou McCarthy a ještě skvělejším Jasonem Stathamem, kterého můžete znát např. z Rychle a Zběsile.Nehledejte zde  nějaký inteligentní humor, zkrátka se jen posaďte a smějte se průšvihům nadějné agentky.


Krásný film. Pokud máte rádi romantiku tohle je rozhodně pro vás. Nevím co víc napsat, protože není nic, co bych mu vytkla. Příběh o geniálním vědci zkoumajícím vesmír, kterému bohužel osud ve zdraví nadělil velmi závažnou nemoc, která ho však ve zkoumání jeho teorie nemůže zastavit. Obě hlavní postavy předvedly naprosto skvělý herecký výkon Je to místy i smutný film a přiznám se, že jsem u něj i několikrát brečela. A to nejkrásnější na něm je, že je podle skutečné události. 

obrázky 1|2|3|4

Okomentovat

Clara in style © . Design by Berenica Designs.