My favourite foreign DIY youtubers

4. 7. 2014

Krásný den,
doufám že si užíváte prázdniny a sluníčka, které se nám na chvilku taky přišlo ukázat. Jak jsem zmiňovala už na facebooku, o prázdninách by měly být články obden, protože budu mít velkou část prázdnin volno a s brigádou to taky vypadá bledě. O to více ale budu mít času na blog a myslím že se máte na co těšit. Pro začátek jsem si pro vás připravila článek o mích oblíbených DIY youtuberkách. 


Na prvním místě je rozhodně Anneorshine, které je jedna z vůbec mích nejoblíbenějších youtuberek. Její videa jsou skvěle propracovaná a kvalitní. Kromě DIY návodů točí outfitová videa, get ready with me a nedávno dokonce i zdravé recepty.


Pinksofoxy je youtuberka, kterou normálně moc ráda nemám. Ovšem její DIY videa jsou vážně skvělá a má dobré nápady. Taky má strašně hezký pokoj a super jsou i její videa o organizování.


LaurDIY je mi asi věkově nejblíže a kromě DIY videí nic moc jiného netočí. Nápady a hlavně zpracování je skvělé a navíc přispívá poměrně času. Moc ráda mám taky její videa s přítelem, u kterých se vždycky zasměju a nebo nákupní hauly. Škoda jen, že většina věcí, které ukazuje se nadají koupit u nás, protože má poměrně podobný vkus jako já.


Alejadrasstyles je naopak něco úplně jiného. Její videa jsou jednoduchá a skvěle propracovaná. Má zajímavý a osobitý styl a i přesto, že je na youtube poměrně krátkou dobu a videí má málo, už teď má kolem 70 tisíc odběratelů. 


Youtuberka, která se po poměrně dlouhé pauze opět vrátila. U Lisy Pullano  najdete nápady na spoustu DIY projektů a spousta jich je i na domácí kosmetiku od rtěnek a balzámů až po krémy na oči.

Jaké jsou vaše oblíbené youtuberky?

Okomentovat

Clara in style © . Design by Berenica Designs.