Mother's day gifts inspiration

4. 5. 2015

Hezký den,
nezapomněli jste náhodou na něco? No jasně, Den matek! Kdo si taky má na všechny ty svátky myslet že? Studující část čtenářů má pravděpodobně spoustu práce s učením a někteří dokonce i s maturitou. Druhá část, která už je také maminkami třeba nechá podobný článek náhodně otevřený na počítači, tak aby si to jejich drahé ratolesti všimly. Ať už patříte do jakékoliv skupiny, dnes vám přináším inspiraci na dárky, které seženete i na poslední chvíli.

1. Zrcátko,nikdy jich není dost a přendávat je z jedné kabelky do druhé je taky otrava. Pokud chcete být ještě víc kreativní, můžete mamce nechat vyrobit zrcátko třeba se společnou fotkou.

2. Jako by byl krém na ruce maminkovským poznávacím znakem. A když má navíc hezkou tubičku a příjemnou vůni...

3. Cestovní hrnek se hodí vždycky obzvlášť v dnešní době, kdy kafe pije snad každý. A pokud ne, na čaj bude taky skvělý.

4. S úžasnými a originálními dárky přišla stránka frutiko.cz, která nabízí naprosto úchvatné jedlé kytice. Vybrat si můžete z ovocné,čokoládové nebo dortové verze a navíc jídlem nikdy nic nezkazíte.

5. Pokud má vaše maminka ráda provoněný domov, určitě sáhněte po svíčce. Nejhezčí jsou ty ve skle, které krásně vypadají i nezapálené.

6. Poslední dobou se objevila spousta krásných kuchařek tak proč nějakou nedarovat? Třeba tu, se sladkými recepty.

7. No a když už jste opravdu v koncích, sáhněte po nějakém kvalitním čaji, kterým rozhodně nic nezkazíte a navíc není to není nijak finančně náročný dárek. A pokud vše zklame, stále je tu kytice.

2 komentáře

Clara in style © . Design by Berenica Designs.