~Recenze~ Bitva voděodolných řasenek

12. 5. 2013


Hezkou deštivou neděli,
protože je venku tak škaredě,připravila jsem si pro vás recenzi na 2 voděodolné řasenky od MaxFactoru.Myslím,že alespoň jednu voděodolnou řasenku by měla doma mít každá holka.Určitě se vám bude hodit minimálně v létě,v kombinaci s nějakým color tatoo budete zářit,i když vás hodili před minutou do vody.Zkrátka někdy se ta voděodolná hodí.Tak je tady recenze na mé 2 voděodolné řasenky.

Vím,že výběr řasenky je velmi individuální a každému sedí něco jiného,ale i tak bych se vám snažila ukázat rozíly mezi těmito 2 řasenkami.Ale už nebudu zdržovat,jdeme na to.


1)Cena

2000calorie- 200Kč
Masterpiece- 250Kč

2)Objem

2000calorie- 9ml
Masterpiece- 4,5ml

Všimně te si že Masterpiece je o polovinu méně a za ještě vyšší cenu!

3)Kartáček


Každá řasenka má jiný kartáček.Ten u Masterpiece se zúžuje,takže se ním lépe dostanete do koutků,ale přide mi že má kratší štětiny a má jich méně.Oproti tomu u 2000calorie je kartáček všude stejný ale má štěn více a je hustější.To ovšem ale závisí na vás,jaké máte požadavky.


4)Výdrž

Obě dvě řasenky vydrží celý den.Samozřejmě pokud se s nimi budete koupat třeba 2 hodiny v bazénu,tak u obou se vám trošku začerní místo pod řasami.To se dá ovšem jednoduše setřít rukou.Obě opravdu krásně vydrží,neroztíkají se v létě,ani když se potíte a neslepují řasy.

Závěr:

Kdybych si teď měla vybrat,šla  bych do 2000 calorie.Samozřejmě obě řasenky teď dopoužívám,ale teď už budu používat jen 2000calorie.Jak už jsem ale psala,to samozřejmě záleží na vkusu každého.

Kdyžtak mi dolů napište jestli používáte voděodolnou řasenky nebo ne?
Pokud ano,jakou?

Okomentovat

Clara in style © . Design by Berenica Designs.