Healthy breakfasts inspiration

5. 3. 2015


Snídaně je mým nejoblíbenějším jídlem dne a nejvíc miluju dny, kdy si s ní můžu opravdu vyhrát. Miluju hlavně sladké snídaně plné ovoce, čokoládového musli a lívanců. V týdnu bohužel není tolik času a snídaně vzhledově nejsou nic moc, ale chuťově jsou pořád stejně skvělé. Dnes to teda bude taková malá inspirace pro vás, pokud vám dochází inspirace, nebo jen máte rádi sladké snídaně jako já.

Waffle jsou pro mě spíš taková slavnostní snídaně a mám je opravdu jen výjimečně, ale o to víc je miluju. Na internetu najdete spoustu receptů,jedinou podmínkou je tedy wafflovač nebo jako v mém případě toastovač s výměnnými pečícími ploškami. Vřele vám doporučuji tuto verzi s bílím jogurtem a ovocem.    


Lívance z ovesných vloček už mívám přece jen častěji. Jsou za chvilku hotové, stačí vám obyčejná pánvička a opravdu výborně chutnají s tvarohem a touto mraženou směsí ovoce z Globusu.


Trošku netradiční snídaně. Rozmixovaný banán s avokádem,kakaem a navrch posypané rozinkami a musli. Pokud vám to stejně jako mě připadá na první pohled nevábně, věřte mi že vám to bude chutnat. I když se to možná nezdá, sladké je to pravdu dost, takže žádný přidaný cukr a navíc je to takový rychlovka.


Další waffle, tentokrát s nejlepší domácí ostružinovou marmeládou.



Teď už se přesouváme na "miskové snídaně"  aneb snídaně vhodné do pracovních dnů. Jako první je asi má nejoblíbenější kombinace - půl vaničky tvarohu,kiwi,jahody, sypané čokoládové musli. 


Bílý jogurt, mango,čokoládové musli a navrch hrst ořechů.


Opět trošku netradiční aneb když máte víc času. Půl vaničky tvarohu, nastrouhané jablko,vločky, rozinky a skořice.


Ta nejrychlejší klasika- bílý jogurt,jahody a čokoládové musli.


Bílý jogurt,mango,ovesné vločky a jako bonus čtvereček strouhané hořké čokolády.


Bílý jogurt,ananas, sypané čokoládové musli a lískové ořechy.


A opět tvaroh tentokrát s ananasem, jahodami a ovesnými vločkami.






Okomentovat

Clara in style © . Design by Berenica Designs.