Favourite instagramers

21. 3. 2015

Krásný víkend,
tak tu je konečně jaro! Taky jste se už nemohli dočkat? Je skoro jedenáct hodin dopoledne a já stále v pyžamu a tento článek. Chtěla bych blogováním trávit více času, ale bohužel ho moc nemám. Mám ještě nějaké povinnosti, chci si jít ještě zaběhat (když je přece tak krásně), pak nějaké věci do školy a pak hurá do města. Dnes to bude tedy celkem rychle a  opět trochu z jiného soudku. Představím vám mích 10 nejoblíbenější instagramerů lomeno bloggerů, protože ty většina z nich stejně má. 
Užijte si den. 

@alexadagmar
Úžasná 22 letá fashion blogerka z Finska s osobitým jednoduchým a ležérním stylem.Určitě koukněte i na její velmi přehledný blog, plný krásných fotek nebo dokonce nakupte něco z jejího šatníku. Najdete zde vše od outfitů přes kosmetiku až po jídlo a její zápisky z cest.

@boulevarddeprague
Úžasná, tentokrát česká blogerka. Na jejím blogu najdete snad vše ale nejvíce snad outfitů a skvělých receptů. Navíc je tak moc šikovná, že si nějaké oblečení šije i sama a jsou to opravdu krásné kousky! 


@czechchicks
Skvělé češky, se skvělým vkusem, skvělým blogem a dokonce i skvělým eshopem s oblečením s úžasnými a originálními kousky.

@fit_recepty
Kdo z lidí vlastnících instagram, nemá v odběrech alespoň jeden kanál s fotkami jídla. Tento kanál navíc vytvářejí sami čtenáři, kteří sem posílají fotky i s recepty, takže už nemusíte obrázky jen obdivovat, ale můžete si je i sami doma uvařit.

@flourishinghealth
Další instagram čistě jen o jídle. Pokud nevíte co si dát na snídani, svačinu nebo jen tak na chuť, tak tady najdete inspirace opravdu hodně. Navíc jsou všechna jídla relativně zdravá a recepty na ně najdete na blogu.

@inspirationclassic
Galerie obrázků od jídla, přes interiéry, oblečení až po různá motta. Opravdu spousta inspirace.

@kristinsundberg
Blogerka původem ze Švédska žijící v Americe. Zakládá si na zdravém životním stylu a její styl oblékání je naprosto úžasný a přesně podle mého vkusu. A mimo to je to opravdu kočka a má krásné fotky.

@lucie_ehr
Dvě úžasné slečky ze slavného českého fashion blogu A cup of style určitě znáte. Toto je instagram jedné ze slečen plný fotek z cest po celém světě, novinek v jejím šatníku a nebo outfitů. 

@mamaisonblanche
Tentokrát něco pro milovníky home decoru. Další skvělá česká blogerka milující bílou,černou a skandinávský styl. Na jejím instagramu najdete hlavně momentky z jejího bydlení ale občas i novinky z šatníku nebo samozřejmě jídlo. Pokud tedy máte rádi bílou,černou a další přírodní barvy, tohle bude váš šálek kávy. 

@natt_cr
Další skvělá češka milující kosmetiku, módu a zdravé jídlo. Bohužel k fotkám nedává žádné komentáře, takže se o toho o této slečně moc nedozvíte až na to, že má dobrý vkus.

Okomentovat

Clara in style © . Design by Berenica Designs.