Loreal skincare rutine

3. 10. 2015

Hezký den všem!
Dlouho tu nebyl žádný pořádný článek o kosmetice, nějaká recenze nebo tip ode mně. Proto jsem se to rozhodla dnes napravit a přináším vám moje 3 typy z pečující kosmetiky od Lorealu, které už nějakou dobu používám opravdu každý den. Dnes tedy bude řeč o krému, séru a micelárce z řady skin perfection, která je určená pro slečny mezi 20 a 30 rokem což sice já ještě nesplňuji, ale i tak si myslím, že mi nemůže nijak uškodit.

Denní hydratační korekční krém 
Krém by měl zlepšovat kvalitu pleti, póry by měly být méně viditelné, tóm pleti sjednocený a pleť hezky sjednocená. Takto zní oficiální popis a jaký je výsledek? Krém je krásně jemný, lehký a nijak pleť nezatěžuje. Používám ho každý den po nanesení séra a před nanesením make upu. Pleť je po aplikaci vyhlazená, hydratovaná a makeup se na ni dobře nanáší. Po cca 2 týdnech jsou póry opravdu viditelně menší. Za mě tedy skvělý krém pro mladou pleť a už mám doma druhé balení.

Složení:
AQUA / WATER, DIMETHICONE, GLYCERIN, ISOPROPYL ISOSTEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, OCTYLDODECANOL, CETYL, ALCOHOL, SILICA, BEHENYL ALCOHOL, TALC, PTFE, POLYETHYLENE, EPERUA FALCATA BARK EXTRACT, PEG-100 STEARATE, STEARIC ACID, STEARYL ALCOHOL, CARBOMER, ARACHIDYL ALCOHOL, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL, GLUCOSIDE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, PALMITIC ACID, ADENOSINE, POLOXAMER 338 AMMONIUM, POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM, POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DISODIUM EDTA, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, LENS ESCULENTA SEED EXTRACT / LENTIL SEED EXTRACT, DEXTRIN, PHENOXYETHANOL, CI 16035 / RED 40, CI 17200 / RED 33, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, CITRAL, CITRONELLOL, PARFUM / FRAGRANCE


Koncentrované korekční sérum
Sérum by mělo pečovat o mladou pleť, redukovat nedokonalosti, zmenšovat póry, zjemňovat, dokonale hydratovat a sjednocovat odstín pleti. Sérum aplikuji vždy večer po odlíčení a ráno před nanesením krému. A jaký je výsledek? Sérum je opravdu velmi jemné a díky drobným častečkám krásně pleť rozjasní. Cítím, jak je má pleť dokonale hydratovaná. Dohromady tak s krémem tvoří dokonalou dvojku, které nemám co vytknout.

Složení:
ALCOHOL DENAT., WATER, PARFUM / FRAGRANCE, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, CITRONELLOL, LIMONENE, CI 17200 / RED 33, CI 19140 / YELLOW 5


Micelární čistící voda 3v1
Micelárku pak používám už jen večer na dočíštění pleti po odlíčení. Je jemná, v očích neštípe a navíc, jako většina micelárek nijak nesmrdí po alkoholu. Opět mám už druhé balení.
Složení:
WATER,HEXYLENE GLYCOL,GLYCERIN,POLOXAME R 1 8 4. DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA,POLYAMINPROPYL BYGUAMIDE



2 komentáře

Clara in style © . Design by Berenica Designs.