5 aplikací do mobilu,které se vám budou ve škole hodit

5. 9. 2014


Hezký pátek,
tak je tu konečně konec týdne, venku svítí sluníčko a všichni máme dobrou náladu. První týden školy je za námi, ale i tak toho mám víc než dost. Proto vám dnes přináším 5 typů na aplikace do mobilu, které vám školu přece jen trošku ulehčí.



Timetable
Super aplikce, kde si můžete zadat svůj rozvrh. Po rozkliknutí se vám objevím jméno vyučujícího, od kdy do kdy hodina trvá.Nesmí chybět i volno a vysokoškoláci si můžou doplnit do rozvrhu i jednotlivé zkoušky.



Periodická tabulka
Pro mě naprosto nezbytná věc. Prostě klasická periodická tabulka a navíc po rozkliknutí daného prvku i různé užitečné podrobnosti.





Calculator
Nejlepší kalkulačka do mobilu! Do této kalkulačky nepíšete na klávesnici ale prsty nebo dotykovým perem a vámi zadávané příkazy se mění do klasické "počítačové" podoby. Výhodou této kalkulačky je, že různé závorky nemusíte složitě zadávat, ale napíšete je tak, jako kdyby jste psaly do sešitu a kalkulačka vám sama zobrazí výsledek.



Fun easy learn
Poměrně dobrá appka pro krácení dlouhé chvíle skvělá na procvičování slovíček. Hned na začátku si můžete vybrat obtížnost a pak jednotlivé podkategorie. Slovíčka se procvičují různě, jak poslechcem, tak i doplňováním,psaním atd.




English conversation
Skvělá aplikace pro ty, kteří mají problém s výslovností. Najdete zde spoustu konverzací, které si můžete zároveň i poslechnout.


Tak to je pro dnešek vše a já zase pádím. Ve škole je toho momentálně opravdu hodně, takže na blog budu přispívat asi méně, ale samozřejmě se budu snažit o co největší aktivitu.

Okomentovat

Clara in style © . Design by Berenica Designs.